Blessyrer från en lång väg hem äntligen ute!

I boken Blessyrer från en lång väg hem berättar jag om min långa resa med depression och ångest, och hur jag fick en hjärnblödning. Jag berättar hur jag har funnit en gemenskap som har förändrat livet för mig – där även jag med min sjukdomshistoria ses som kapabel och ses utifrån vad jag har att erbjuda. Så som drömmen är att allas liv ska kunna förändras. Den handlar om att hitta sin unika plats. Det här är min historia.

Efter sex års arbete med boken finns den nu ute. För att köpa, skicka ett meddelande till mig. Boken kostar 179 kr signerad inklusive frakt. Den kommer även att finnas att köpa i fysisk form på Lohrs pocket med mera, Kapellplatsen 2, Göteborg.

Författare: cathrinsbokskap

Här kommer jag att skriva om mitt skrivande, om böcker jag läser och arbetet med att ge ut min diktsamling. Min sida på poeter.se: https://www.poeter.se/Medlem?author_id=47528

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s