Äntligen verkstad!

Jag har beslutat mig för att det här året blir året när jag ger ut mina dikter, som jag har skrivit på och pratat så mycket om. Jag har jobbat med dem sedan min hjärnblödning 2011. Sju år sedan redan. Det är en lång tid, även när det handlar om att skriva på en bok.

Så när Type & Tell kom med ett hjärtmärkt erbjudande till Alla hjärtans dag, för tre veckor sedan, så slog jag till med hjälp och bistånd från maken. Jag har skapat ett konto och behöver väl nu bara sätta mig in i hur man gör, och sedan komma igång. Jag har engagerat fotografen i familjen till att hjälpa mig med omslag och författarbild också. Vi har spånat lite kring olika idéer, och nu gäller det mest att hitta en plats att ta bilden på.

Så tänkte jag att jag ville ha med mig alla potentiella läsare på internet som publik, hejarklack och bollplank på min resa. Hoppas att ni också tycker att det ska bli spännande!

Ikväll har jag anmält mig till ett event på Akademibokhandeln på Kungsgatan, dit bland andra just Type & Tell kommer för att presentera sig. Jag ser fram emot att träffa dem och få svar på mina frågor. Jag hoppas givetvis på en massa pepp också!

Författare: cathrinsbokskap

Här kommer jag att skriva om mitt skrivande, om böcker jag läser och arbetet med att ge ut min diktsamling. Min sida på poeter.se: https://www.poeter.se/Medlem?author_id=47528

8 reaktioner till “Äntligen verkstad!”

  1. Vill verkligen se den boken , få del av dess innehåll…
    Jobba på, lycka till..här kommer en hektoliter uppmuntran !!
    Lennart Bj

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Normstorm

Make creativity your talent

Jenny Enochsson

Skrivarblogg

Tistelblomma

Litterär sajt

Anna Gable

Skrivtjänster – Språkkonsult – Författare

Agnes Hillert

skriver, ger textrespons och leder workshops

Tootsie Of Sweden

A swedish storyteller with a love for photography. Taking a train trip through Europe august 2019.

Så du tror du är författare

En skribents vardag av och med Päivi Karabetian

RomComDojo

Just for a laugh

Hallvi reads

an escapist's book adventures

Petronellas Författarliv

Drömmar är inte omöjliga, bara arbetsintensiva.

Åsa Öhnell - barnboksförfattare

Spänning och feelgood!

%d bloggare gillar detta: